Laserterapi, laserbehandling er en ny behandlings-teknik, og som meget andet nyt benyttes teknikken meget forskelligt i de forskellige lande alt efter hvilken tradition man har. I for eksempel Norge er det en behandling der er godkendt af sygeforsikringen (man kan får tilskud) og som benyttes i stor udstrækning af læger, fysioterapeuter, og tandlæger. I USA er behandlingen med biostimulerende laser for nyligt godkendt af FDA (Food and Drug Administration) der er den øverste instans der godkender medicin og andre behandlingsmetoder. Derfor betaler de amerikanske forsikringsselskaber til behandlingen.

 

 

Ansvarsfraskrivelse.

Vi kan ikke garantere for fuld eller delviseffekt af vores behandlinger. Dog er effektiviteten af behandlinger blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og praksis. Effekten af behandlinger kan variere, afhængigt af klientens patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt klients tilfredshed, ved behandlingsforløb.